Posjete u TZ "Izvor"

Posjete u TZ "Izvor"

Dragana Mandić-Subotić, djelatnica TZ „Izvor”, od 24. do 25. svibnja sudjelovala je u izradi „Protokola o suradnji policije i nevladinih organizacija na polju zaštite ljudskih prava posebno ranjive i marginalizirane populacije“.

Jelena Damjanac, koordinatorica TZ „Izvor“ , sudjelovala je 5. lipnja na Okruglom stolu o temi „Izrada smjernica za minimalne standarde za registraciju i rad terapijskih zajednica“, koje je organiziralo ministarstvo sigurnosti BiH, pod pokroviteljstvom UNDP-a, a 11. lipnja posjetila je Dnevnu bolnicu – odjeljenja za alkoholizam, J.U. Zavod za alkoholizam i druge toksikomanije. Sa ovim odjeljenjem, kao i odjeljenjem za narkomaniju već preko dvije godine TZ „Izvor” ima vrlo dobru suradnju.

18. lipnja ravnatelj fra Stipan Radić i Jelena Damjanac susreli su se u Travniku sa ministrom Nikolom Grubešićem iz Ministarstva zdravstva i socijalne politike Srednjobosanske županije. Prezentirali su rad HKO KSA, te razmatrali kako možemo zajednički pomagati osobama u potrebi, koristeći postojeće resurse. Ministar je pokazao interes da uzvrati posjetu i na licu mjesta upozna se sa nekim od projekata KSA.

(Jelena Damjanac, 05. srpanj 2012.)

DownloadSitemapLinkoviDoniraj

“Kruh sv. Ante” - humanitarno-karitativna organizacija Franjevačke provincije Bosne Srebrene.