SALA ZA VJEŽBANJE TZ "IZVOR" DOSTUPNA TIJEKOM CIJELE GODINE

Zahvaljujući dragocjenoj financijskoj potpori Mennonite Central Committee (MCC), dugogodišnjih prijatelja i donatora HKO „Kruh sv.Ante“, klijenti TZ „Izvor“ odnedavno mogu, u okviru slobodnih aktivnosti, koristiti salu za vježbanje opremljenu modernim fitness spravama i pratećom opremom.

Ovisnički stil života uvijek narušava sve ili većinu aspekata zdravlja čovjeka. Tako, uspješna i trajna rehabilitacija ovisnika podrazumijeva oporavak svih aspekata zdravlja: tjelesnog, mentalnog, emocionalnog , socijalnog i duhovnog.

Za okolinu u kojoj ovisnik živi najočiglednije je upravo tjelesno propadanje. Ovisnici ne mare mnogo za svoje tijelo i kada pristupe rehabilitacijskom tretmanu često se nalaze u vrlo lošem fizičkom stanju.

Od ovog ljeta klijenti TZ „Izvor“ će na raspolaganju imati salu za vježbanje tokom cijele godine. Redovna tjelesna vježba će im pomoći ne samo da ojačaju svoje tijelo već i samodisciplinu, samopouzdanje i optimizam, što će im život u Zajednici učiniti ispunjenijim i ugodnijim, a time oporavak lakše dostižnim i trajnim.

DownloadSitemapLinkoviDoniraj

“Kruh sv. Ante” - humanitarno-karitativna organizacija Franjevačke provincije Bosne Srebrene.