Donacija lijekova TZ "Izvor"

Donacija lijekova TZ "Izvor"

Iako mnoge zdravstvene ustanove za borbu protiv ovisnosti sa kojima ostvarujemo vrlo uspješnu suradnju, prepoznaju TZ ''Izvor'' kao centar koji pruža kvalitetne uvjete za uspješnu rehabilitaciju i resocijalizaciju ovisnika i njihov povratak zdravom i dostojanstvenom životu, nismo uključeni u državni sustav financiranja zdravstvene skrbi. Sredstva za rad smo prinuđeni obezbjeđivati putem donacija i iz pomoći pojedinaca i organizacija.

Kako su štićenici TZ ''Izvor'' u velikoj večini (preko 80 %) dugogodišnji ovisnici o heroinu sa razvijenom bolesti ovisnosti, u centar dolaze u trenutku kada su njihovo opće zdravstveno stanje i imunološki sustav ozbiljno narušeni. Da bismo mogli skrbiti o njihovom zdravlju u smislu prevencije i ublažavanja manjih zdravstvenih tegoba, te za poboljšanje općeg stanja i jačanja imuniteta, svakodnevno su nam potrebni lijekovi (koji ne utiču na psihičko stanje pacijenata).

Dana, 08.02.2016. uputili smo ''Zamolbu za pomoć u lijekovima'' na adrese nekoliko farmaceutskih kompanija. U prethodnom periodu, dobili smo par pozitivnih odgovora. Iskreno se zahvaljujemo na vrijednim donacijama i sretni smo što su prepoznali i cijene vrijednosti našeg djelovanja:

Roche d.o.o. – Roche Ltd www.roche.ba

Genera d.o.o – Predstavništvo BiH www.genera.hr

Medis International d.o.o. www.medis.ba

DownloadSitemapLinkoviDoniraj

“Kruh sv. Ante” - humanitarno-karitativna organizacija Franjevačke provincije Bosne Srebrene.