DONACIJA MEGGLE MLIJEKA U SURADNJI S CRVENIM KRIŽEM FBIH

Objavljeno: 27.10.2017.

Svaki dan, kao Organizacija, radimo na tome da poboljšamo kvalitetu životu najsiromašnijih. To naravno, možemo postići samo uz pomoć dobrih ljudi, kao što je firma Meggle, koji svojim donacijama omogućuju da pomognemo socijalno ugroženim osobama našega društva, pružimo im podršku i stavimo osmjeh na njihovo lice.

U suradnji s Crvenim križem, mliječna firma Meggle, donirala je 30 paleta mlijeka socijalno ugroženom dijelu stanovništva u cijeloj BiH. Donacija je uručena Crvenom križu FBiH i svim humanitarnim ustanovama koje surađuju s Crvenim križem.

HKO „Kruh sv. Ante” uručeno je 1.560 litara Meggle mlijeka, koje će biti podijeljeno korisnicima Pučkih kuhinja „Kruh sv. Ante”. Tako će naši korisnici, uz današnji topli obrok dobiti 1 litru Meggle mlijeka i salamu, a u srijedu, 1. 11. 2017. uz pola kilograma tjestenine i supu, podijelit će im se 2 litra Meggle mlijeka.

Vjerujemo da će ova donacija mlijeka puno značiti našim korisnicima koji nisu u mogućnosti priuštiti je sebi i svojim obiteljima. Topli obrok koji dobiju u našim Pučkim kuhinjama, često je jedini obrok koji pojedu u danu. I oni trebaju vitamina, kalcija, nešto za zasladiti poslije ručka. Stoga se uvijek trudimo, pored toplog obroka kojega svaki dan osiguravamo svojim korisnicima, ponuditi im uvijek nešto dodatno, bila to voćka, keks, mlijeko, znamo da im mnogo znači i da će im taj dan, u njihovom teškomživotu, biti svjetliji.

Od srca se neizmjerno zahvaljujemo firmi Meggle za uručenu donaciju i

pomoći koju je pružila našim korisnicima.

Vanja Čerenić, KSA

DownloadSitemapLinkoviDoniraj

“Kruh sv. Ante” - humanitarno-karitativna organizacija Franjevačke provincije Bosne Srebrene.