Podjela higijenskih setova Centru za zdravo starenje - Sarajevo

Objavljeno: 14. 6. 2017.

U prigodi „Dana Kruha Sv. Ante, kada se malo više obraćamo i dobročiniteljima, ali i upućujemo pomoć ljudima u potrebi, posjetili smo „Centar za zdravo starenje u općini Centar u Sarajevu, te smo ovom prigodom uručili 150 higijenskih setova osobama treće životne dobi.

Higijenske setove uručila je koordinatorica projekta „Volontiranje 60 +“, s. Magdalena Schildknecht i Sandra Zaimović, socijalna rodnica u HKO „Kruh sv. Ante.

S. Magdalena je najprije na samom početku održala kratki govor o tome tko je bio sv. Ante, te upoznala prisutne sa aktivnostima HKO „Kruh sv. Ante povodom obilježavanja Dana Kruha sv. Ante.

Poklonjenim higijenskim setovima članovi Centra bili su oduševljeni. Na svaki znak pažnje oni uzvraćaju iskrenim osmjehom i dubokom zahvalnošću.

Kruh sv. Ante svake godine organizira razne projekte i humanitarne akcije. Ovogodišnja akcija je posvećena brizi za stare, osamljene i nemoćne osobe koja se sastoji u prikupljanju novčanih priloga, ali i volonteranju naših volontera. Početkom 2017. godine, HKO „Kruh sv. Ante je zajedno s „Centrom za zdravo starenje u Sarajevu, pokrenuo pilot projekt „Volontiranje 60+“ u kojemu se članice/članovi Centra, ali i druge zainteresirane osobe, druže sa osobama treće životne, osobama koje su slabo pokretne i osamljene, a nemaju mogućnost da sami osiguraju osobu koja bi im pomogla.

Vanja Čerenić, KSA

DownloadSitemapLinkoviDoniraj

“Kruh sv. Ante” - humanitarno-karitativna organizacija Franjevačke provincije Bosne Srebrene.