Posjeta donatora

Ured HKO ''Kruh sv. Ante'' je 03.05.2017. godine posjetio Tom Wenger sa kolegama, koji su zaduženi za programe u ovom dijelu Europe, Krystan Pawlikowski i Nataša Maksimović.

Mennonite Central Committee nas već više od 10 godina podržavaju u našem radu kroz različite projekte.

Tom Wenger radi na poziciji Material Resources Coordinator, koji je dio MCC odjela Planning, Learning, and Disaster Response.  Cilj ove posjete je bio posjetiti njihov ured u BiH, partnere s kojima surađuju i vidjeti kako rade svi njihovi partneri u regiji čiji rad podržavaju kroz projekte materijalne pomoći.

Na sastanku se razgovaralo o našoj organizaciji, o načinima podjele pomoći i sprovođenju projektnih aktivnosti, o ostvarivanju suradnje s drugim vladinim i nevladinim organizacijama te kvaliteti pomoći koju od njih zaprimamo.

U okviru ove posjete naš gost MCC-a je i terenskom posjetom u Pučkoj kuhinji ''Kruh sv Ante'', punkt Grbavica vidio jedan dio implementacije projekta materijalne pomoći prilikom podjele toplog obroka za naše korisnike. Također su posjetili Terapijsku zajednicu Izvor na Plehanu.

Od srca smo zahvalni našim dobročiniteljima, bez čije pomoći ne bi uspjeli biti podrška velikom broju osoba u stanju socijalne potrebe.

Vanja Čerenić, KSA

DownloadSitemapLinkoviDoniraj

“Kruh sv. Ante” - humanitarno-karitativna organizacija Franjevačke provincije Bosne Srebrene.