USPJEŠNO ODRŽANA PREZENTACIJA ERASMUS+: MLADI U AKCIJI PROGRAMA U SARAJEVU

Objavljeno: 10. 11. 2017.

U prostorijama Franjevačkog studentskog doma (Zagrebačka 18), dana 9. listopada 2017., uspješno je održana prezentacija Erasmus+: Mladi u akciji. Trening pod nazivom, „EuroPeers“ u organizaciji SALTO South East Europe Resource centra, upriličio je Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II., u Sarajevu.

Osim Franjevačkog studentskog doma, prezentacija se istodobno održavala na više lokacija na engleskom jeziku. Cilj programa bio je okupiti mlade ljude koji su sudjelovali na različitim akcijama Erasmus+ programa, a koji dolaze iz različitih europskih zemalja: Austrije, Estonije, Njemačke, Nizozemske, Poljske, Slovenije, Albanije, Srbije, Bosne i Hercegovine, te Ujedinjenog Kraljevstva. Želja ovih mladih ljudi bila je kroz praktični rad promovirati ovaj program i proživljena iskustva drugim mladim ljudima u njihovim lokalnim zajednicama.

Mladi su tako imali priliku, uz praktične savjete, saznati kako se uključiti i iskoristiti brojne pogodnosti koje ovaj program Europske Unije nudi i mladima u Bosni i Hercegovini.

Više informacija o programu Erasmus+: Mladi u akciji, programu Europske Unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport za period 2014-2020. možete pronaći na poveznici.

Vanja Čerenić, KSA

DownloadSitemapLinkoviDoniraj

“Kruh sv. Ante” - humanitarno-karitativna organizacija Franjevačke provincije Bosne Srebrene.