PREDSTAVLJANJE HKO „KRUH SV. ANTE“ NA I. STUDENTSKOM FESTIVALU KLASIČNE GLAZBE „ORFEJ“

Objavljeno: 12.04.2018.

Organizacija „Kruh sv. Ante“ imala je čast prisustvovati na I. Studentskom festivalu klasične glazbe „Orfej“ koji je svečano otvoren 11.04.2018. godine u amfiteatru Poslovnog centra „Unitic“ u Sarajevu.

Ovom prilikom, prikazan je kratki video kroz koji su se sudionici upoznali s misijom „Kruha sv. Ante“ te s projektima i aktivnostima koje Organizacija provodi. Gosti su imali priliku kroz razgovor s volonterima i djelatnicima „Kruha sv. Ante“ dobiti više informacija o samom djelovanju Organizacije kao i načinima na koji oni sami mogu pomoći i podržati naš rad.

Studenti Muzičke akademije Univerziteta u Istočnom Sarajevu i Muzičke akademije Univerziteta u Sarajevu organizirali su I. Studentski festival klasične glazbe „Orfej“. Festival je organiziran u suradnji s Udruženjem građana za njegovanje klasične glazbe „Koral“.

Program festivala trajao je tri dana, od 11.-13. travnja, a održavao se u Istočnom Sarajevu i Sarajevu. U sklopu bogato osmišljenog programa održani su dnevni i večernji koncerti, promocije i izložbe.

Vanja Čerenić, KSA

DownloadSitemapLinkoviDoniraj

“Kruh sv. Ante” - humanitarno-karitativna organizacija Franjevačke provincije Bosne Srebrene.