Kuća za mlade - studentski smještaj

Kako bi osigurali smještaj za još više studenata, HKO Kruh sv. Ante otvorio je Kuću za mlade koja se nalazi na Koševskom brdu nedaleko od bolnice Koševo. Blizina arhitektonskog, medicinskog, stomatološkog kao i fakulteta zdravstvenih studija samo su neke od predosti koje pruža boravak uKući za mlade.

Studentice imaju na raspolaganju korištenje kuhinje, dnevnog borakva i ostalih zajedničkih prostorija. Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne te pružaju ugodan smještaj za studente.

HKO Kruh sv. Ante Franjevačke provincije Bosne Srebrene sada raspolaže sa 130 studentskih mjesta. Svi prostori uređeni su i pripremljeni kako bistudenti imali ugodnu atmosferu za učenje i udoban boravak.

Kako bi studenti ostvarili pravo na smještaj u Franjevačkom studentskom domu ili Kući za mlade, moraju se javiti na natječaj, prihvatiti sve uvjete stanovanja. Također, jedan od važnijih uvjeta za dobivanje smještaja je uspješno i redovno studiranje i upisivanje nove akademske godine.

Kriterije za pravo upisa u studentski dom možete pronaći ovdje.

Želimo svim studentima da se ugodno osjećaju pod našim krovom i zadovoljno studiraju na opće dobro cijele naše zajednice.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na:

Adresa:
Zagrebačka 18,
71 000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Mail: mladi.ksa@gmail.com
Tel: 033 203 455
Kontakt osoba: Sandra Tufo

Studentske novosti

Stipendiranje studenata

DownloadSitemapLinkoviDoniraj

“Kruh sv. Ante” - humanitarno-karitativna organizacija Franjevačke provincije Bosne Srebrene.