KD ''Kruh svetog Ante'' prikuplja pomoć za stradale u potresu u Petrinji i Sisku

Karitativna udruga franjevaca Bosne Srebrene „Kruh svetog Ante“ upućuje apel svojim članovima, dobročiniteljima i volonterima da se u okviru svojih mogućnosti uključe u prikupljanje pomoći za stradale u razornom potresu koji je 29. prosinca pogodio Petrinju i Sisak, u kojem su stradali ljudski životi, mnogi ozlijeđeni, te nanesene nesagledive ruševine, strah i nemir.

 

Ova nepogoda nadilazi snage svakog pojednica i može se ublažiti samo zajedničkim naporom i solidarnošću, uz Božju pomoć i pomoć ljudi koji svojom ljubavlju znaju da mogu pomoći. Kao i mnogo puta do sada uvijek ste svojim djelima milosrđa imali udjela u ublažavanju patnje i stradanja velikih nevolja naše braće, sestara i naših bližnjih, pa Vas najsrdačnije molimo i ovaj put da budemo zajedno i iskažemo solidarnost.

Mnogi nam se javljaju nudeći, a i tražeći pomoć! Zato smo se, pouzdavajući se u Vašu dobrotu i povjerenje odlučili uputiti Vam poziv za pomoć najugroženijima, stradalima u potresu u Petrinji, Sisku i okolnim mjestima.

Bilo kakvu pomoć, savjeti ili upiti odvijat će se isključivo putem telefona i elektroničke pošte.

Imajući u vidu nastalu situaciju „Kruh svetog Ante“ poziva svoje članove, dobročinitelje, volontere i korisnike da se drže i prate preporuka i mjera koje izdaju nadležne institucije te da u skladu s istima organiziraju rad, život i pomoć.

Za pomoć, osim odjeće i obuće, možete kontaktirati na mobitel: 0994999995,

E-mail:kruhsvetogante@gmail.com

 

NOVČANU POMOĆ MOŽETE UPLATITI NA RAČUN:

IBAN računa: HR96 23400091 110606403, SWIFT Code: PBZGHR2X, Privredna banka Zagreb s naznakom „za stradale u potresu“ ili putem donacijskog telefona Hrvatskog Caritasa: 060 9010 (6,25kn, PDV uključen).

Iskreno zahvaljujemo u ime svih osoba kojima je pomoć potrebna!

 

Fra Stipo Karajica, voditelj KSA