POSJETA ČLANICA ORGANIZACIJSKOG ODBORA DIPLOMATSKOG ZIMSKOG BAZARA

POSJETA ČLANICA ORGANIZACIJSKOG ODBORA DIPLOMATSKOG ZIMSKOG BAZARA

14.10.2019.

Humanitarno – karitativna organizacija ''Kruh svetog Ante'' već duži niz godina uspijeva iznaći sredstva za pomoć mladima. U tome nam petu godinu zaredom pomaže i Organizacijski odbor Diplomatskog zimskog bazara. Dio sredstava prikupljenih ovim velikim i značajnim humanitarnim događajem dodijeljuje i za stipendiranje studenata.

Danas su našu organizaciju posjetile članice Organizacijskog odbora Diplomatskog zimskog bazara: Zsófia Kuszenda, supruga zamjenika ambasadora EU, Martina Field-Klisović, supruga britanskog ambasadora, Annarita Lipello, supruga talijanskog ambasadora, Anna Jewel, suprugarezidentnog predstavnika Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) iMadeline Ben Atiković. Ravnatelj „Kruha sv. Ante“, fra Petar Karajica, pozdravio ih je i zaželio dobrodošlicu. Zahvalio se što prepoznaju i cijene naš rad, kao i na podršci koju su nam pružile tijekom prethodnih godina.

Sastanku su pristustvovale i tri prošlogodišnje stipendistice: Teona Nešović, studentica druge godine Fakulteta političkih nauka i Filozofskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, Ljiljana Šćekić i Medina Rondić, studentice master studija na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Sarajevu. Teona je održala uvodno izlaganje u kojem je predstavila našu organizaciju, sa naglaskom na djelovanje i ciljeve rada s mladima, te istakla koje sve mogućnosti imaju studenti stipendisti i u kojim sve poljima djelovanja organizacije mogu volontirati, a naše su gošće pogledale i prezentaciju u kojoj su izdvojene neke od aktivnosti volontera. Studentice su zahvalile na pomoći koja im je mnogo značila i sa predstavnicama Diplomatskog bazara razgovarale o volonterskim aktivnostima kojima su se bavile i o važnosti takvih praktičnih iskustava za mlade.

Sanja K., KSA

DownloadSitemapLinkoviDoniraj

“Kruh sv. Ante” - humanitarno-karitativna organizacija Franjevačke provincije Bosne Srebrene.