„KRUH SV. ANTE“ NA DODJELI SREDSTAVA PRIKUPLJENIH NA DIPLOMATSKOM ZIMSKOM BAZARU

Objavljeno 13.02.2019.

Dana 13.02.2019. godine, ravnatelj „Kruha sv. Ante“ fra Joso Oršolić i stipendistica „Kruha sv. Ante“ Anđela Akrapović, prisustvovali su na konferenciji za medije na kojoj su članice Organizacijskog odbora Diplomatskog zimskog bazara uručile čekove predstavnicima sedamnaest različitih organizacija.

Diplomatski zimski bazar upriličen u prosincu 2018., na kojemu je sudjelovalo blizu 40 ambasada i oko 70 lokalnih nevladinih organizacija, bio je najuspješniji do sada. Skupilo se 212.000 KM koje će biti podijeljenje raznim organizacijama koje rade s djecom i mladima.

Petu godinu za redom, Organizacijski odbor Diplomatskog zimskog bazara prepoznaje rad i značaj postojanja „Kruh sv. Ante“ te dio sredstava prikupljenih ovim humanitarnim događajem dodijeljuje za „Kruh sv. Ante“, za stipendiranje studenata. Ove godine, zaprimili smo iznos od 25.000 KM te ćemo ga usmjeriti na stipendiranje novih 25 studenata koji će kroz 10 mjeseci primati stipendiju od 100 KM.

Iskreno zahvaljujemo za primljeni dar u ime djelatnika i svih korisnika stipendija. Nadamo se i vjerujemo kako će naši stipendisti svojim radom, učenjem i životom opravdati primljena sredstva i povjerenje kako donatora, tako i naše Organizacije.

Sandra Talanga, KSA

DownloadSitemapLinkoviDoniraj

“Kruh sv. Ante” - humanitarno-karitativna organizacija Franjevačke provincije Bosne Srebrene.