POKRENUTA HUMANITARNA AKCIJA „ZA TOPAO DOM“

Objavljeno: 19.02.2019.

HKO „Kruh sv. Ante“ pokrenuo je humanitarnu akciju „Za topao dom“ kako bi pomogao tročlanoj obitelji koja živi od minimalnih primanja u starijoj kući bez toaleta. Cilj humanitarne akcije je osigurati sredstva materijalna ili novčana za izgradnju toaleta u obiteljskoj kući.

Kada smo posjetili ovu obitelj u njihovom domu uvjerili smo se u kakvim uvjetima žive. U hladnome podrumu napravljeno je improvizirano kupatilo, ali se teško može koristiti i ljeti, kamo li zimi kada cijeli podrum od hladnoće smrzne i bude jako hladno. Pored kuće napravljen je poljski toalet koji članovi obitelji svakodnevno koriste.

Zaista je teško bilo povjerovati da u današnje vrijeme netko živi u kući bez kupatila i s vanjskim toaletom. Baka koja ima 77 godina, nekoliko puta je pala dok je išla u podrumsko kupatilo.

Ovoj obitelji neophodna je dogradnja kupaonice u kući. Stoga pozivamo sve firme, pojedince i ljude dobre volje koji se mogu i žele priključiti ovoj humanitarnoj akciji i time olakšati uvjete života ovoj obitelji. Svaka vrsta pomoći i podrške je dobrodošla.

Svoje darove možete uplatiti na brojeve računa:
Uplate iz BiH: UniCredit Bank d.d. 3383202267235329 (za uplate iz BiH)
Uplate iz inozemstva: UniCredit Bank d.d.
IBAN:
BA39 3383 2048 9299 3804 SWIFT: UNCRBA22
Paypal račun: https://www.paypal.me/kruhsvetogante
Svrha uplate: „Za topao dom“

Za više informacija o ovoj humanitarnoj akciji
kontaktirajte nas putem e-maila: kruhsvante@gmail.com
ili na brojeve telefona 033 728 869 ili 033 728 860

Vanja Čerenić, KSA

DownloadSitemapLinkoviDoniraj

“Kruh sv. Ante” - humanitarno-karitativna organizacija Franjevačke provincije Bosne Srebrene.