„KRUH SV. ANTE“ POKRENUO MARKETING KAMPANJU „65+ RAZLOGA ZA ŽIVOT“

18.05.2018.

Povodom dana Kruha sv. Ante koji se svake godine obilježava uoči blagdana sv. Ante, „Kruh sv. Ante“ je zajedno s mladim volonterima pokrenuo marketing kampanju pod nazivom „65+ razloga za život“.

Kao odgovor na identificirane probleme starih osoba te opće stanje ove populacije u BiH, mladi volonteri HKO „Kruh sv. Ante“ istražili su potrebe starih osoba te osmislili promotivnu kampanju kojom žele potaknuti javnost, te unaprijediti uvjete života osoba starijih od 65 godina. Kroz kampanju se želi predstaviti stare osobe dostojanstveno te ukazati na veliki broj razloga zbog kojih ne bi trebale biti na marginama društva.

Želimo također razviti empatiju kod mladih osoba za druženje sa onima koji nemaju nikoga, a to su upravo osobe starosne dobi preko 65 godina. Inspiraciju za razvijanje jedne ovakve, vrijednosno utemeljene kampanje, pronalazimo u načinu života, djelima i istinskom vjerovanju u solidarnost koju je prakticirao i promovirao sv. Anto.

Kampanja ima karakter prikupljanja sredstava kako bi se svaki građanin koji želi doprinijeti uključio u stvaranje kvalitetnijih uvjeta za stare osobe. Provodit će se u periodu od 07. svibnja do 29. lipnja 2018. u 10 franjevačkih župa i to u Tuzli, Busovači, Vitezu, Zenici, Kreševu, Novom Travniku, Jajcu, Varešu, Sarajevu i Visokom.

Kako bi pokazali našu predanost ovom humanom cilju te transparentnost u djelovanju, kreirali smo internet stranicu www.65plus.ba na kojoj su prezentirane neke od „priča“ starih osoba koje su volonteri prikupili u proteklom periodu.

Svi koji se žele biti dio kampanje svoje doprinose mogu uplatiti na brojeve računa otvorenih u Intesa Sanpaolo Banci u Sarajevu:

1549995000405634 (za uplate iz BiH)

IBAN: BA391549995000405634 SWIFT: UPBKBA22 (uplate iz inozemstva)

Uplate iz inozemstva moguće su također i putem Paypal računa: paypal.me/kruhsvetogante

Vanja Čerenić, KSA

DownloadSitemapLinkoviDoniraj

“Kruh sv. Ante” - humanitarno-karitativna organizacija Franjevačke provincije Bosne Srebrene.