DJELATNICI „KRUHA SV. ANTE“ URUČILI NOVČANU POMOĆ OD AKCIJE „ZA DJEČJI OSMIJEH“

DJELATNICI „KRUHA SV. ANTE“ URUČILI NOVČANU POMOĆ OD AKCIJE „ZA DJEČJI OSMIJEH“

Objavljeno: 20.04.2018.

Djelatnici HKO „Kruh sv. Ante“ posjetili su 19.04.2018. godine mladu mamu u njenom domu u kojemu živi s četvero djece. Dvoje djece boluje od dijabetesa te moraju stalno koristiti lijekove, aparatić i trakice za mjerenje šećera.

Upoznati s teškom socijalnom situacijom, odlučili smo ih posjetiti i dio sredstava prikupljenih od studentske akcije „Za dječji osmijeh“, 200 KM, darovati ovoj mami kako bi svojoj djeci, barem za ovaj mjesec, osigurala potrebno za liječenje.

Uz novčanu pomoć, uručili smo i paket hrane, higijenske potrepštine te odjeću i igračke koje smo dobili od dobročinitelja.

Iskreni osmijeh na licima dječiće bio je pravi izraz zahvalnosti i sreće. Uskoro je uslijedila modna revija s dobijenom odjećom i pregled svih vrečica te raspodjela igrački između brace i seke.

Nama je bilo sasvim dovoljno provesti sat vremena s njima i vidjeti toliko ljubavi i radosti na jednom mjestu, unatoč teškoj situaciji u kojoj se nalaze. Od njihove skromnosti i velike zahvalnosti i mi smo naučili ponešto.

Sretni smo da smo, zahvaljujući dobrim ljudima koji su zaslužni za sve darovano, bili u mogućnosti nekome uljepšati dan.

Vanja Čerenić, KSA

DownloadSitemapLinkoviDoniraj

“Kruh sv. Ante” - humanitarno-karitativna organizacija Franjevačke provincije Bosne Srebrene.