Dočekali smo svetog Nikolu

Vrijedno smo radili skoro mjesec dana, prikupljali donacije, puneći naše vrećice raznim slatkišima, igračkama, školskim priborom...

U petak, 06.12.2019., na sam blagdan sv. Nikole održana je priredba u multimedijalnoj dvorani Franjevačkog međunarodnog studentskog Centra u Sarajevu za djecu iz obitelji korisnika pučkih kuhinja „Kruh sv. Ante” i djecu iz SOS dječjeg sela i rizičnih obitelji koja su uključena u projekt Stariji brat starija sestra.

Na početku priredbe, sudionike je prigodnim govorom pozdravio zamjenik ravnatelja „Kruh sv. Ante“ fra Miro Relota, nakon čega je uslijedila lutkarska predstava Nestaško i prijatelji koju su za dječicu pripremili naši prijatelji iz organizacije Lions klub Olimpijski grad Sarajevo. Zahvalni smo jer su predstavom uljepšali ovaj događaj i obradovali djecu.

Od srca se zahvaljujemo firmama Podravka BiH, Bili Brig doo, Stilex Kiseljak, Galant Kiseljak, Stanić - Juicy, Union FOODS doo, TP Drinovci, Alldy's doo, Mira a.d. Prijedor, Kraš trgovine, Megatrade, Eurocompany99 i Džajić Commerce. Bez Vaše pomoći sve ovo ne bi bilo moguće izvesti. Hvala Vam što nas podržavate.

Zahvaljujemo se i našim volonterima i stipendistima koji su nam puno pomogli u realizaciji ovoga, za kraj godine, najslađeg događaja!

DownloadSitemapLinkoviDoniraj

“Kruh sv. Ante” - humanitarno-karitativna organizacija Franjevačke provincije Bosne Srebrene.