DONACIJA HRANE ZA PUČKE KUHINJE

Objavljeno: 06.03.2019.

U proteklom periodu, firme Dara d.o.o, UniCredit bank, Mlin-Majić, Brojler, Perutnina Ptuj i Megamix pokazale su svoje dobročinstvo i solidarnost s ljudima u potrebi donirajući hranu za pučke kuhinje „Kruha sv. Ante“: brašno, riža, sokovi, konzervirani proizvodi, mliječni i mesni proizvodi, riblji proizvodi. Donirana hrana koristit će se za pripremu toplih i suhih obroka korisnicima. Firma Dara d.o.o. donirala je detrđente za rublje za potrebe provedbe projekta "Kruha sv. Ante".

Pučke kuhinje i Jelo na kotačima jedan su od najznačajnijih projekta „Kruha sv. Ante“ kroz koji brinemo za siromašne osiguravajući im svaki dan topli obrok i vikendom suhu hranu. Za starije i bolesne osobe djelatnici „Kruha sv. Ante“ svaki dan dostavljaju hranu na kućna vrata. Broj korisnika iz dana u dan se sve više povećava. Trudimo se svakome tko pokuca na naša vrata osigurati hranu, ali to možemo samo uz pomoć vas, dobrih ljudi.

Iskreno se zahvaljujemo na donaciji i dobročinstvu. Pomoć i podrška dobročinitelja neophodni su nam za vršenje naše misije pomaganja siromašnima. Ujedinjeni zajedno možemo doprinijeti povećanju kvalitete života osoba u stanju socijalne potrebe.

Vanja Čerenić, KSA

DownloadSitemapLinkoviDoniraj

“Kruh sv. Ante” - humanitarno-karitativna organizacija Franjevačke provincije Bosne Srebrene.