GENERALNI MINISTAR FRANJEVAČKOG REDA POSJETIO „KRUH SV. ANTE“

GENERALNI MINISTAR FRANJEVAČKOG REDA POSJETIO „KRUH SV. ANTE“

Objavljeno: 28.09.2018.

Danas, 28.09., generalni ministar Franjevačkog reda Fr. Michael Anthony Perry, u pratnji fra Damira Pavića, tajnika provincije i fra Ivana Sesara, generalnog definitora, posjetio je HKO „Kruh sv. Ante“ kako bi se upoznao s našim djelovanjem na humanitarnom području.

Generalnog ministra su zajedno s fra Josom Oršolićem, ravnateljem Organizacije, dočekali i djelatnici „Kruha sv. Ante“. Ovom prilikom generalnom ministru je detaljno prezentiran rad „Kruha sv. Ante“ kao i projekti koji se provode u sklopu Organizacije.

Na kraju sastanka, generalni ministar je ravnatelju Organizacije uručio plakat s Hvalospjevom stvorova. Nakon čega je uslijedio obilazak Franjevačkog studentskog doma, Centra za fizikalnu terapiju i Pučke kuhinje na Grbavici koji djeluju pod pokroviteljstvom „Kruha sv. Ante“

Na koncu posjete, fra Joso Oršolić i djelatnici „Kruha sv. Ante“ zahvalili su se generalnom ministru na posjeti. Generalni ministar i fra Ivan Seasar iskazali su veliko poštovanje za sve što radimo i priznali značaj naših projekta za društvenu zajednicu.

Vanja Čerenić, KSA

DownloadSitemapLinkoviDoniraj

“Kruh sv. Ante” - humanitarno-karitativna organizacija Franjevačke provincije Bosne Srebrene.