HKO „KRUH SV. ANTE“ ORGANIZIRAO NIZ EDUKACIJA ZA MLADE

HKO „KRUH SV. ANTE“ ORGANIZIRAO NIZ EDUKACIJA ZA MLADE

Objavljeno: 3.05.2018.

HKO „Kruh sv. Ante“ organizirao je kroz mjesec travanj niz edukacija za studente u suradnji s NCM „Ivan Pavao II.“ i Centrom za promociju civilnog društva.

Osnovni cilj edukacija je da kroz neformalno obrazovanje i praktično iskustvo mladi usvoje znanja i vještine koje će im biti potrebne kada završe fakultet i počnu raditi. Teme edukacija birane su pažljivo kako bi se studentima ponudila upravo ona znanja kroz koja će ojačati svoje postojeće potencijale i izgraditi nove, podići samopouzdanje i osposobiti ih za tržište rada.

Edukacije su održane u Franjevačkom studentskom domu u Sarajevu. Moderator edukacije „Pisanje CV-a i motivacijskog pisma“ i „Prezentacijske vještine“ bio je Josip Milanović iz NCM „Ivan Pavao II.“. Edukaciju „Osnaživanje potencijala“ održala je Aida Sujoldžić.

Studenti su pokazali zadovoljstvo održanim edukacijama, sretni i zahvalni zbog novih znanja i vještina koje su naučili i s jednim iskustvom više.

Već duži niz godina, u sklopu svoga područja djelovanja, HKO „Kruh sv. Ante“ usmjerena je i na rad s mladima osiguravajući im besplatne radionice i edukacije te priliku za obavljanje volonterskog rada. Osnovni cilj projekta je doprinijeti njihovom radu na sebi, učenju i razvoju u stjecanju praktičkih znanja i vještina neophodnih za aktivno učešće u društvu te kroz volonterski rad razviti filantropski osjećaj za pomaganje drugima i potaknuti mlade da postanu društveno odgovorne osobe.

Vanja Čerenić, KSA

DownloadSitemapLinkoviDoniraj

“Kruh sv. Ante” - humanitarno-karitativna organizacija Franjevačke provincije Bosne Srebrene.