HUMANITARNA AKCIJA PRIPREME PAKETIĆA

Objavljeno: 09.11.2018.

Stiže nam prosinac, sigurni smo, mnogima jedan od najljepših u cijeloj kalendarskoj godini, jer je to mjesec obiteljskih druženja, zajedništva, darivanja, ljubavi...

Prilika je to također da se kroz ovaj mjesec sjetimo i onih koji možda ne mogu očekivati darove, jer im ih njihovi roditelji nisu u mogućnosti kupiti, barem ne onakve na kakve smo navikli u današnje vrijeme u kojemu smo slatkiše zamijenili mobitelima, tabletima i sl.

No, darivanje se ne odnosi samo na materijalno, kroz mjesec prosinac možemo malo više pozornosti posvetiti svojim najmilijima i pokazati ljubav koju možda zaboravimo pokazivati tijekom godine.

U susret sv. Nikoli, blagdanu koji će nas dočekati na samom početku prosinca, „Kruh sv. Ante“ odlučio je pokrenuti humanitarnu akciju za pripremu paketića za djecu iz obitelji korisnika pučkih kuhinja „Kruha sv. Ante“, kako bi svakom djetetu pružio radost predstojećih blagdana i darivanja.

Blagdanu svetog Nikole najviše se vesele najmlađi. Sveti Nikola, već od rane mladosti se odlikovao velikim čovjekoljubljem i mnogim milosrdnim djelima. Uz njegov je život vezano mnogo anegdota. U svom životu uvijek se borio protiv nepravde i za ljubav prema bližnjemu. Djeca ga najčešće povezuju s darovima koje dobra djeca pronalaze u svojim čizmicama.

Na sam blagdan sv. Nikole koji se obilježava 6. prosinca/decembra, „Kruh sv. Ante“ planira organizirati podjelu paketića za djecu od 1-15 godina.

Ukoliko se želite pridružiti akciji i pomoći nam u pripremi sadržaja paketića to možete učiniti uplatom svog dara na brojeve bankovnih računa ili dostavom proizvoda na našu adresu (slatkiši, grickalice, igračke, slikovnice, bojanke...)

PODACI ZA UPLATU

  • Broj računa:
    UniCredit bank – transakcijski račun 338 320 226 723 5329
    IBAN: BA 393 383 204 892 993 804
    SWIFT: UNCRBA22
    Svrha uplate: za paketiće

  • Paypal račun:https://www.paypal.me/kruhsvetogante

Ukoliko trebate više informacija o ovoj akciji, možete nam pisati na e-mail adresu kruhsvante@gmail.com ili nas pozvati na brojeve telefona 033 728 872 ili 062 339 531.

KSA

DownloadSitemapLinkoviDoniraj

“Kruh sv. Ante” - humanitarno-karitativna organizacija Franjevačke provincije Bosne Srebrene.