Humanitarna akcija pripreme paketića

11.11.2019.

Bliži nam se sveti Nikola, blagdan kojemu se najviše vesele djeca. Sveti Nikola simbol je velikodušnosti i suosjećanja prema onima koji se zateknu u nevoljama. O njemu imamo malo vjerodostojnih podataka, ali je do danas ostao veoma omiljen svetac, posebno među djecom, pa je razumljivo kako su oko njega vezane i mnogobrojne priče, koje imaju za cilj potaknuti i djecu i odrasle na darežljivost i milosrđe, što su bile glavne odlike toga sveca. Stara legenda kaže da se borio protiv nepravde, darivao siromašne, pomagao potrebite i širio ljubav među bližnjima. Danas je poznat kao svetac koji daruje dobru djecu na dan sv. Nikole koji se obilježava 6. prosinca/decembra.

U susret sv. Nikoli, Humanitarno - karitativna organizacija „Kruh sv. Ante“ planira organizirati podjelu paketića i obradovati djecu iz obitelji korisnika naših pučkih kuhinja, uzrasta od 1-12 godina.

Ukoliko se želite pridružiti ovoj akciji i pomoći nam u pripremi paketića, to možete učiniti uplatom svog priloga na brojeve bankovnih računa ili dostavom proizvoda na našu adresu (slatkiši, grickalice, igračke, slikovnice, bojanke, bojice, flomasteri...).

PODACI ZA UPLATU

- Broj računa:

UniCredit bank – transakcijski račun 338 320 226 723 5329

IBAN: BA 393 383 204 892 993 804

SWIFT: UNCRBA22

Svrha uplate: za paketiće

- Paypal račun: https://www.paypal.me/kruhsvetogante

Ukoliko trebate više informacija o ovoj akciji, možete nam pisati na e-mail adresu: kruhsvante@gmail.com ili nas pozvati na broj telefona 033 728 866.

KSA

DownloadSitemapLinkoviDoniraj

“Kruh sv. Ante” - humanitarno-karitativna organizacija Franjevačke provincije Bosne Srebrene.