IZVJEŠĆE O HUMANITARNOJ AKCIJI „ZA TOPAO DOM“

Objavljeno: 18.04.2019.

Humanitarnu akciju „Za topao dom“ „Kruh sv. Ante“ pokrenuo je početkom 2019. godine kako bi osigurao sredstva za izgradnju toaleta u obiteljskoj kući.

Do sada smo vrijedno radili na prikupljanju materijalnih i novčanih sredstava. U tome su nam mnogo pomogli volonteri koji su izdvoji svoje vrijeme kako bi animirali firme i ljude na činjenje dobročinstva i solidarnost s ovom obitelji koja treba našu pomoć. Kucali smo na mnoga vrata, studenti su pokrenuli akciju prikupljanja novčanih sredstava na Veterinarskom fakultetu u Sarajevu. Zajedno sa srednjoškolcima iz LT Breza AsuBiH provedena je akcija prikupljanja sredstava u Brezi.

Izvođač radova izašao je na teren, napravio plan za izgradnju kupatila i izradio specifikaciju potrebnog materijala, kao i troškovnik.

Mnogi dobročinitelji i firme odazvali su se našem pozivu i mi se, u ime ove obitelji, od svega srca zahvaljujemo na svakom primljenom daru. U akciju se uključila i Općina Kiseljak. Do sada je prikupljeno oko 3.000 KM. No, to nažalost nije dovoljno.

Nadamo se da ćemo u skorije vrijeme uspjeti prikupiti dovoljno sredstava kako bi ovu akciju uspješno završili. Pozivamo vas još jednom dobri ljudi, da se priključite humanitarnoj akciji i da zajednički, pomognemo uspjeh ove akcije.

Svoje darove još uvijek možete uplatiti na brojeve računa:

Uplate iz BiH: UniCredit Bank d.d. 3383202267235329 (za uplate iz BiH)
Uplate iz inozemstva: UniCredit Bank d.d.
IBAN: BA39 3383 2048 9299 3804 SWIFT: UNCRBA22
Paypal račun:https://www.paypal.me/kruhsvetogante
Svrha uplate: „Za topao dom“

Za više informacija o ovoj humanitarnoj akciji
kontaktirajte nas putem e-maila: kruhsvante@gmail.com
ili na brojeve telefona 033 728 869 ili 033 728 860

Vanja Č., Kruh sv. Ante

DownloadSitemapLinkoviDoniraj

“Kruh sv. Ante” - humanitarno-karitativna organizacija Franjevačke provincije Bosne Srebrene.