KRUH SVETOG ANTE DODJELJUJE 48 STIPENDIJA ZA AKADEMSKU 2019./2020. GODINU

HKO ''Kruh svetog Ante'' nastoji pružiti potporu mladima tijekom studiranja, te ih osposobiti za život nakon studija. Naši stipendisti su uzorni studenti bez obzira na etničku, vjersku i nacionalnu opredjeljenost i dolaze sa svih područja BiH.

Za akademsku godinu 2019./2020. osigurane su stipendije za 48 studenata. Potpisivanje Ugovora održano je 19.12.2019. u prostorijama Franjevačkog studentskog doma, Zagrebačka 18, Sarajevo.

Čestitali smo dobitnicima potpore i usmjerili ih na daljnji trud i uspijeh u obrazovanju, zahvalnost i obvezu prema dobročiniteljima.

Tijekom stipendiranja putem naše Organizacije mladi aktivno obavljaju mjesečno 15 sati društveno korisnog - volonterskog rada. Nastojimo pružiti mladima adekvatne alternative za zdravo i kvalitetno provođenje slobodnog vremena i dodatnu, formalnu i neformalnu edukaciju. U Sarajevu postoje i druge institucije i organizacije koje stipendiraju studente, ali malo je onih koje ih potiču na rad na sebi i jačanje tijekom studija i osposobljavaju za život nakon završetka studija.

Izbor korisnika izvršen je na osnovu raspisanog Natječaja i u skladu s Pravilnikom o dodjeli pomoći iz studentskog Fonda „Kap dobrote“.

Stipendija po jednom studentu iznosi 1.000 KM na godišnjem nivou. Uplata će se realizirati na mjesečnom nivou i kreće od siječnja 2020. godine.

DRAGI STIPENDISTI KRUHA SV. ANTE 2019./2020., ČESTITAMO.

ZAHVALJUJEMO NAŠIM DOBROČINITELJIMA BEZ KOJIH OVO NE BILO MOGUĆE.

Fra Petar Perica Vidić; Fond Kloster Baldegg; FMC Svjetlo riječi; Franjevački provincijalat Bosne Srebrene; HKD Napredak Sarajevo; Prim.dr. Mira Ademović; Ana Krajina Podhradski; Ankica Kovačević; Ljerka i Željko Schreiner; Dalibor Ballian; Metalos doo Kreševo; Pavić doo Livno; Plava poliklinika Tuzla; Hypnex hidraulika i pneum doo Tuzla

DownloadSitemapLinkoviDoniraj

“Kruh sv. Ante” - humanitarno-karitativna organizacija Franjevačke provincije Bosne Srebrene.