NASTAVAK ZAJEDNIČKE SURADNJE S NARODNOM KUHINJOM STARI GRAD

Objavljeno: 21.06.2018.

HKO „Kruh sv. Ante“ i Narodna kuhinja „Stari grad“ već duži niz godina zajednički surađuju kako bi pomogli najsiromašnijima i pružili im osnovne uvjete za život. Zajedno se borimo doprinjeti povećanju kvalitete života najpotrebitijih.

U narodnoj kuhinji „Stari grad“ i pučkim kuhinjama HKO „Kruh sv. Ante“ svaki dan priprema se topli obrok za oko 2.000 osoba koje se nalaze u stanju socijalne potrebe. Topli obrok koji dobiju, najčešće je jedini obrok koji pojedu u danu, jer to je sve što imaju. Zbog toga nastojimo uz topli obrok, naročito u vrijeme blagdana, našim korisnicima osigurati dodatnu pomoć kako bi i oni vrijeme blagdana dočekali dostojanstveno.

U susret Ramazanskom Bajramu, HKO „Kruh sv. Ante“ donirao je narodnoj kuhinji „Stari grad“ 50 obiteljskih higijenskih setova i 100 prekrivača. Narodna kuhinja „Stari grad“ donirala je hranu (kava, riža, makaroni, ulje, banane, jabuke, meso, grašak) za korisnike pučkih kuhinja „Kruha sv. Ante“ ukupne vrijednosti od 5.000 KM.

Od srca se zahvaljujemo narodnoj kuhinji „Stari grad“ za ovu velikodušnu donaciju koja nam iznimno znači za pripremu obroka za korisnike naših pučkih kuhinja. Sretni smo radi uspješne suradnje koju već godinama održavamo.

Vanja Čerenić, KSA

DownloadSitemapLinkoviDoniraj

“Kruh sv. Ante” - humanitarno-karitativna organizacija Franjevačke provincije Bosne Srebrene.