Održana redovita godišnja skupština

Održana redovita godišnja skupština

Objavljeno: 12.03.2018.

U četvrtak, 8. ožujka 2018. u prostorijama Franjevačkog studentskog doma u sarajevskom naselju Kovačići održana je redovita godišnja skupština HKO „Kruh sv. Ante“. Skupštini su uz predsjedanje provincijala fra Joze Marinčića i ravnatelja KSA fra Jose Oršolića sudjelovali i povjerenici Kruha sv. Ante.

Skupštinu je pozdravnom riječju započeo provincijal fra Jozo nakon čega je uslijedilo kratko podsjećanje na rad prethodne skupštine. Ravnatelj fra Joso upoznao je prisutne članove o aktivnostima i financijskim rezultatima za proteklu godinu. Potom su članovi Skupštine predstavili aktivnosti podružnica Kruha sv. Ante u 2017. godini.

Na skupštini se razgovaralo i o donatorima kojih je u zadnje vrijeme sve manje. Razlog tomu je financijska kriza, ali i usmjerevanje donacija od strane donatore u zemlje koje su trenutno u većoj potrebi.

Na kraju rasprave, zaključeno je kako je „Kruh sv. Ante“ organizacija čiji je rad prepoznat i potreban te da treba još intenzivnije nastaviti s trenutno aktivnim projektima ove humanitarno-karitativne ustanove.

Sastanak Skupštine Provincijal je završio zahvalom svima koji su uključeni u rad ove „Kruha sv. Ante“ na dosadašnjem uspješnom radu te zaželio da ustraju u svome daljnjem angažmanu pomoći onima kojima je pomoć prijeko potrebna.

KSA

DownloadSitemapLinkoviDoniraj

“Kruh sv. Ante” - humanitarno-karitativna organizacija Franjevačke provincije Bosne Srebrene.