POMOĆ MLADIMA U BIH

POMOĆ MLADIMA U BIH

17.09.2019.

Mlade generacije su najveća dragocjenost svakog društva, te bi se trebale tretirati kao izrazito bitan razvojni resurs. Po svojoj prirodi su veoma ranjiva društvena kategorija, a mnogo je onih koji su nažalost prepušteni sebi. Veliki broj mladih osoba nije u mogućnosti nastaviti obrazovanje. Također, mnogo mladih osoba ostaju nezaposlene i neaktivne dugo vremena, a znatan broj mladih talentiranih ljudi je napustilo ili planira napustiti našu zemlju.

Humanitarno - karitativna organizacija ''Kruh svetog Ante'' duži niz godina nastoji iznaći sredstva za pomoć mladima u njihovom školovanju. Preko Fonda „Kap dobrote“, stipendiramo nadarene studente koji studiraju na Sveučilištima u Bosni i Hercegovini.

Naši korisnici su mladi koji su na redovitom studiju i pokazuju uspjeh kroz školovanje, a dolaze iz obitelji sa slabijim socioekonomskim statusom. Stipendisti KSA su uzorni studenti bez obzira na etničku, vjersku i nacionalnu opredjeljenost i dolaze sa svih područja BiH. Osim konkretne financijske pomoći pružamo priliku za obavljanjem volonterskog rada u našoj organizaciji ili u nekoj od partnerskih organizacija, kroz rad s djecom, starijim osobama, te učešćem u raznim humanitarnim akcijama. Na ovaj način doprinosimo njihovom osnaživanju i radu na sebi, kroz zdravo i kvalitetno provođenje slobodnog vremena. U skladu s mogućnostima, za naše stipendiste organiziramo besplatne edukativne i kreativne radionice.

Dosadašnji rezultati su pokazatelji da mladima treba pružiti financijsku pomoć, kao i prigodu volonterskog rada i pomoći drugima.

Ništa ovo ne bi bilo moguće bez prijatelja i dobročinitelja.

Pozivamo i Vas, da se shodno svojim mogućnostima priključite akciji za prikupljanje financijskih sredstava za pomoć mladima u BiH.

Svoje darove možete uplatiti na brojeve računa:

Uplate iz BiH: UniCredit Bank d.d. 3383202267236202
Uplate iz inozemstva: UniCredit Bank d.d.
IBAN: BA39 3383 2048 9299 3804 SWIFT: UNCRBA22
Paypal račun: https://www.paypal.me/kruhsvetogante
Svrha uplate: Stipendiranje studenata

Također, svoj prilog možete donijeti lično na adresu Zagrebačka 18., Franjevački studentski dom, svakim radnim danom od 08:00 do 16:00 sati. Ukoliko trebate više informacija, možete nam pisati na e-mail adresu mladi.ksa@gmail.com i kruhsvante@gmail.com i/ili pozvati na telefone 033 728 869 i 033 728 860.

Sanja K., KSA

DownloadSitemapLinkoviDoniraj

“Kruh sv. Ante” - humanitarno-karitativna organizacija Franjevačke provincije Bosne Srebrene.