PROSLAVA DANA KRUHA SV. ANTE 2019.

PROSLAVA DANA KRUHA SV. ANTE 2019.

Objavljeno: 14.06.2019.

I ove godine, 09.06.2019. nedjelju prije blagdana sv. Ante, svečano smo obilježili Dan Kruha sv. Ante. Po uzoru na sv. Antu, zaštitnika siromašnih, HKO „Kruh sv. Ante“ nastoji poticati ljude na dobrotu i pravednost i pokazivati solidarnost prema siromašnima pomažući svakom čovjeku koji se nalazi u potrebi.

Povodom Dana Kruha sv. Ante, Organizacija je pokrenuli humanitarnu akciju „Činimo dobro zajedno“. Cilj humanitarne akcije je prikupljanje sredstava koja će se usmjeriti na:

  • Osiguranje toplog obroka za osobe u potrebi i dostavu obroka nepokretnim i slabije pokretnim osobama

  • Njegu starijih i bolesnih i nabavku lijekova

  • Osnaživanje mladih i pružanja potpore kroz školovanje

Kao i svake godine, akcija prikupljanja sredstava održala se 09.06. i 13.06.2019. ispred Crkve sv. Ante na Bistriku gdje su dobročinitelji za vid donacije imali priliku kupiti rukotvorine koje su izraditi volonteri Kruha sv. Ante.
Također, mnoge firme odazvale su se našem pozivu darujući sredstva za humanitarnu akciju.

Povodom Dana Kruha sv. Ante, u sklopu projekta Volontiranje 60+ posjetili smo 20 starijih osoba koji se nalaze u stanju socijalne potrebe i uručili im prehrambene pakete i higijenske potrepštine. Također, u suradnji s humanitarnom udrugom Dar srca iz Busovače, podijeljeno je još 18 prehrambenih paketa za osobe u potrebi s područja Busovače.

Zahvaljujemo se svim firmama i dobročiniteljima koji su se do sada uključili u humanitarnu akciju te pozivamo i sve vas dragi prijatelji, koji do sada niste, da budete dio naše kampanje ljudske dobrote i ljubavi. Uključimo se zajedno u akciju prikupljanja sredstava za osobe koje trebaju našu pomoć, za osobe koje, kao i mi, imaju pravo na dostojanstven život.

Humanitarna akcija „Činimo dobro zajedno“ još uvijek traje te svoje darove još uvijek možete uplatiti na brojeve računa:

Uplate iz BiH: UniCredit Bank d.d. 3383202267235329 (za uplate iz BiH)
Uplate iz inozemstva: UniCredit Bank d.d.
IBAN: BA39 3383 2048 9299 3804 SWIFT: UNCRBA22
PayPal račun: https: //www.paypal.me/kruhsvetogante

Svrha uplate: „Činimo dobro zajedno“

Sve pristigle donacije bit će objavljene na našoj web stranici Kruh svetog Ante u rubrici Donatori.

Vanja Č., O., Kruh sv. Ante

DownloadSitemapLinkoviDoniraj

“Kruh sv. Ante” - humanitarno-karitativna organizacija Franjevačke provincije Bosne Srebrene.