Slobodna mjesta u Franjevačkom međunarodnom studentskom domu

Slobodna mjesta u Franjevačkom međunarodnom studentskom domu

01.10.2019.

Dragi studenti i drage studentice, još uvijek nije kasno da aplicirate za boravak u našem Domu.

Obavještavamo vas da imamo nekoliko slobodnih mjesta.

Franjevački studentski dom ( Zagrebačka 18 ) je moderno uređen i pruža studentima ugodnu atmosferu za učenje i udoban boravak. Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne i četverokrevetne. Svaka soba ima svoj toalet. Život u Domu i pravila korištenja soba određeni su Pravilnikom o kućnom redu. Stanarima nastojimo pružiti smještaj za vrijeme školovanja, osigurati dobre uvjete za rad, učenje i izobrazbu, te raditi na tome da se mladi uz našu pomoć formiraju u zdrave ličnosti, dobre i uspješne ljude. Našim stanarima radnim danima pružamo i 1 topli obrok dnevno. FSD ima video nadzor i osoblje prisutno 24 sata, što pruža osjećaj sigurnosti boravka u Domu. Studentima pružamo i mogućnost volontiranja u našoj Organizaciji ili u nekoj od partnerskih organizacija, te besplatnu neformalnu edukaciju. .

Kuća za mlade( Mustafe Busuladžića 6 ) nalazi se nedaleko od bolnice Koševo. Blizina arhitektonskog, medicinskog, stomatološkog kao i fakulteta zdravstvenih studija samo su neke od predosti koje pruža boravak uKući za mlade.Studentiimaju na raspolaganju korištenje kuhinje, dnevnog boravka i ostalih zajedničkih prostorija. Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne te pružaju ugodan smještaj za studente.

Za više informacija možete nas kontaktirati na broj telefona 033 728 869 ili na e-mail: mail: mladi.ksa@gmail.com. Kontakt osoba: Sandra Talanga Mahmutović, koordinatorica rada s mladima

Sanja K., KSA

DownloadSitemapLinkoviDoniraj

“Kruh sv. Ante” - humanitarno-karitativna organizacija Franjevačke provincije Bosne Srebrene.