SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA HRVATE IZVAN REPUBLIKE HRVATSKE DODIJELIO 120.000,00 KUNA ZA FINANCIRANJE PROJEKTA

Krajem 2020. godine, Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske dodijelio je financijsku potporu projektu Franjevački studentski dom – obnova prvog hrvatskog katoličkog studentskog doma, u iznosu od 120.000 kuna, kako bi unaprijedili uvjete stanovanja studentima u Franjevačkom studentskom domu. Dobivena sredstva biti će usmjerena na:

- obnovu kupatila u studentskim sobama (zamjena podnih keramičkih pločica, sanitarne galanterije i rasvjete),

- zamjenu dotrajale rasvjete u studentskim sobama (ugradnja LED rasvjete) i

- obnovu unutarnjih zidova na hodnicima (sanacija pukotina i ličenje zidova).

Zahvaljujući Državnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske do sada smo obnovili dio opreme u studentskom domu, te renovirali praonicu rublja i blagovaonicu. Obnovom kupatila, rasvjete i sanacijom unutarnjih zidova dodatno ćemo unaprijediti uvjete za život i rad naših studenata i djelatnika.

Kao izvođač radova odabrano je poduzeće ''NIKODIL'' d.o.o., koje predstavlja gospodin Nikola Dilber. Ugovor o suradnji potpisan je u prostorijama Franjevačkog studentskog doma dana 04.012021. Rok provedbe projekta je do 31.12.2021. godine.

Od srca se zahvaljujemo Središnjem Državnom uredu za Hrvate izvan Republike Hrvatske za kontinuiranu pomoć i podršku koju nam pružaju u provedbi projektnih aktivnosti.