ZAVRŠENA KAMPANJA 65+ RAZLOGA ZA ŽIVOT

ZAVRŠENA KAMPANJA 65+ RAZLOGA ZA ŽIVOT

Objavljeno: 15.12.2018.

Prije točno godinu dana rodila se ideja za novim podprojektom u sklopu projekta „Rad s mladima“ koji HKO „Kruh sv. Ante“ kontinuirano provodi. Cilj projekta je jačanje osobnih kapaciteta volontera i nastojanje da mladi kroz volontiranje steknu altruistički duh za pomaganje ljudima bez očekivanja neke koristi za sebe.

Tako se, prije godinu dana, iznjedrilo promišljanje među mladim volonterima „Kruha sv. Ante“ kako da pomognu starijim osobama? Od početka je vladao veliki entizijazam i motiviranost za pokretanjem marketing kampanje koja će biti usmjerena na pomoć starijim osobama s željom da se poboljša kvaliteta njihovog života. Vrlo brzo, kampanja je dobila slogan: „65+ razloga za život“!

Na samom početku ni sami nismo znali kako, na koji način niti kome je potrebna pomoć. Ali smo znali da se moramo nekako odužiti našim najstarijima za svu podršku i ljubav koju su nam pružali. I baš to smo htjeli pokazati svim mladima u našoj domovini kroz kratke video spotove koje smo plasirali putem naše web stranice www.65plus.ba, youtube kanala i facebook stranice i instagram profila, izrađenih za ovu svrhu.

Prethodno smo izvještavali kako je kampanja tekla, a sada želimo izvijestiti o rezultatima kampanje. Dana 29.11.2018. godine okupili smo se kako bi proslavili rezultate naše humanitarne kampanje i simbolično se zahvalili našim starijima i mlađima, volonterima i volonterkama. Tijekom cijele kampanje prikupljeno je oko 13.000 KM. Prikupljeni iznos namjenjen je za pomoć starijim osobama koje žive u teškim materijalnim i socijalnim uvjetima a koje su volonteri/ke obilaziti tijekom provedbe kampanje.

Tijekom ove godine zasadili smo mnogo cvijeća diljem naše domovine. Gledali smo kako raste i cvijeta u ovom tmurnom dobu. Sretni smo što znamo da smo postavili dobra korijenja i da će nastaviti cvijetati i u budućnosti. Od srca smo zahvalni svima koji su pomogli realizaciju i uspjeh kampanje.

Vanja Čerenić, Kruh sv. Ante

DownloadSitemapLinkoviDoniraj

“Kruh sv. Ante” - humanitarno-karitativna organizacija Franjevačke provincije Bosne Srebrene.